Hoppsan!

Hoppsan hejsan vad tiden bara flyger iväg!
Jag har haft fullt upp innan jul och även nu efter jul så jag har inte haft tid alls för datorn.

Jag har egentligen inte tid nu heller, jag måste göra mig och hunden klara för att åka på jobbet. Vi ska åka buss, vilket jag aldrig gjort med honom tidigare. Hoppas det går bra.
Det jag ville var bara att önska alla en God fortsättnig och ett Gott Nytt År!
Hej så länge

Back again!

Men hallå! Så fort den här helgen har gått.
Jag har varit med J hela helgen och har därför inte bloggat något. Och på grund av olika omständigheter jag heller inte berätta vad jag har gjort. Men jag har haft superroligt i alla fall, det är en sak som är säker.
Nu sitter jag hemma hos mig och väntar på att pappa ska komma hem så ska vi åka och uträtta lite ärenden. Ska bland annat kolla efter lite nya gardiner och så.

Nej, nu skäller hunden på mig, dags för en promenad!
Hej så länge

Nervös

Klev upp extra tidigt idag för att jag skulle göra mig lite havregrynsgröt, och det var verkligen värt det för oj så gott det var!
Nu ska jag äta färdigt och dricka upp mitt te, sen ska jag ut med hunden.
Jag kommer nog inte hinna med att skriva idag, för snart åker jag på skolan och sen är jag inte hemma förän runt 7-tiden ikväll. Jag ska först på körlektion för första gången på ett år och sen ska jag på riskettan. Jag är verkligen jättenervös inför båda grejerna. Så ja, överlever jag körlektionen så uppdaterar jag när jag kommer hem, haha skämt o sido.

Gohunden!

Nu har jag fått in alla bilder på datorn och tänkte då bjuda på en bild på min goaste hund.
Fintjabo

Dag 4 - Det här åt jag idag

Idag började jag min dag med havregrynsgröt, drottningssylt och mjölk.
Och som jag nämde i föregående inlägg så åt jag stuvade makaroner och köttbullar till lunch, till "3-fika" tog jag en kopp kaffe och en tunnbrödstut med ost på. Middagen har jag inte hunnit få i mig än, men det blir nog en varma koppen, sparrissoppa skulle jag tro. Om inte pappa kommer på något annat gott.

Slödag

Idag har varit en riktig slödag för min del. Jag är fortfarande sjuk så jag stannade hemma från skolan idag och kurerade mig. Jag ska nämligen på körskolan imorgon och då vill jag inte vara sjuk!
Jag har varit med pappa hela dagen, vi åkte till mammas restaurang och åt lunch, stuvade makaroner och köttbullar, kunde inte bli bättre! Sen for vi på Dollarstore och skulle köpa lite hundgodis, men vi gick därifrån med betydligt mer än så. Vi hittade julgardiner till köket också, så nu har vi julat till det rejält i köket, haha. Undra bara vad mamma säger när hon kommer hem :P
Det är vad jag har gjort idag, och nu sitter jag här. Har precis haft mitt obligatoriska "3-fika", annars får jag ont i mitt stackars fika-hjärta, haha.
Nej, nu är det nog med babbel. Nu ska jag gå och hämta min kamera så jag kan lägga in lite bilder på datorn, som jag senare kan använda i bloggen. Det blir ju så tråkigt med bara inlägg utan bilder.
Hörs senare

Sjuk

Är supersjuk, så idag orkar jag inte blogga, tyvärr. Satsar på att bli bättre under kvällen och kanske orka slänga in ett inlägg då. Annars hörs vi imorgon.
Hej så länge.

Blir inte ens förvånad längre

Jahapp, och där var hela min måndag räddad!
Jag och pappa var ute på gården och skottade snö och allt är som vanligt. Sedan kommer det en buss och kör förbi ute på gatan bredvid vårt hus och där kör inte stadsbussarna, förutom nattbussen. Jaha, tänkte vi, vad är det som har hänt nu då? Har dom krockat i den ökanda "farliga korsningen" som ligger nedanför oss? Vi satt och i bilen och for ner för att titta, men när vi kommer till "farliga korsningen" så ser vi ingenting, trafiken flyter på som vanligt. Så vi svängde då in på vägen där bussarna kör och kollade om det var något som hänt där.
Ja och vad hade inte hänt då? Jo, en stadsbuss på tvären i backen och en annan längre upp som står i diket! Dom hade blockerat hela gatan, haha.
Det är ju sjukt, alltid är det stadsbussarna som är med om något. Kanske man behöver chafförer som vet hur man kör buss istället, så händer det inte!

Dag 3 - Min familj

Min familj består av min mamma Anki, min pappa Calle, min storasyster Helene(Henna), min storebror Anders och jag. Vi är alltså 5 stycken i min familj, plus hunden.
Det finns inte så mycket att säga om min familj, vi är väl en vanlig "svenssonfamilj" skulle jag tro, men villa, volvo och vovve.
Sen har jag min egen lilla familj också, eller nästan i alla fall. J har en dotter som är hos oss varannan helg, men jag hoppas att det snart kan utökas så han får varannan vecka. Det är min egna lilla familj det, som jag tyvärr inte kan skriva så mycket om.

Dag 2 - Min kärlek

Min kärlek är såklart kärleken jag har till min fina pojkvän J, även kärleken till hunden. Till min familj och mina vänner har jag såklart också kärlek.
J är den bästa jag vet och jag hoppas verkligen att det är honom jag kommer leva med resten av mitt liv. Som det känns just nu så kommer vi att få ett otroligt lyckligt liv, med hus, vovve och barn. (Det är i alla fall vad jag vill, haha). Han har ju redan hus och en dotter och jag har hund. Så vi är en bit på väg ;)
Kärleken till min hund är något speciellt. Min familj har haft hund förut och jag är uppvuxen med hundar runt omkring mig. Men nu på senare tid har jag velat ha min egna hund, som bara är min och som jag bestämmer över. Mamma och pappa har sagt nej nej nej och åter nej i flera år nu. Men så i våras fick jag som jag ville och sökandet efter hund började. I September hittade jag min fina lilla Border colliegrabb i en annons. Det var verkligen kärlek vid första ögonkasten, finare hund finns inte!

Blogginnehåll

Tänkte skriva mig ett inlägg om vad bloggen troligtvis kommer att handla om. 
Jag kommer nog att skriva mycket om min hund och vad vi hittar på om dagarna. Jag kommer även att skriva om mina dagar i skolan och vad jag gör annars på dagarna. 
Något som kanske kommer upp lite då och då är inlägg om renovering. J köpte hus i somras och nu ska vi försöka få det att bli lite mer "vi". Hela huset är just nu furufärgat invändigt och jag tål det verkligen inte.
Eller, nu ljög jag. Vi har faktiskt målat hallen och till min förtjusning så blev det grönt och fint! (Älskar grönt)

Ja, that's about it tror jag. Jag kommer alltså skriva om lite allt möjligt.
Hörs senare

Dag 1 - Om mig

Ja nu kör jag igång med listan.

Jag är alltså Frida, en tjej på 19år och bor i Jämtland. 
Jag går barn & Fritidsprogrammet år3 och jag tycker faktiskt att det är kul att gå till skolan på dagarna. Sådan är jag, haha. När jag inte är i skolan så umgås jag med min supersöta hund, Tjabo, som är en Border colliegrabb på 9månader. 
Jag bor hemma hos min mamma och pappa, men spenderar även mycket tid hos min pojkvän Johan (som jag kommer att kalla J i bloggen).
Jag har två syskon också, en storasyster som är 34år och en storebror som är 30år.
Jag vet faktiskt inte vad jag ska berätta om mig själlv mer, det är lättare om ni frågar om ni undrar något :)
Ja, det var väl allt för tillfället. Jag ska försöka skriva ett inlägg till ikväll, men jag lovar inget.

Onsdag

Ja, men godmorgon folket. Eller nu kanske man säger goddag, klockan är ju faktiskt 10.
Jag ska i alla fall till och åka på skolan nu strax, ska ut med hunden först och sen går bussen 10.20. Jag börjar 12 och slutar 3, helt okej dag idag (som alla andra dagar ungefär) haha.
Vad som händer efter skolan får jag se sen, jag har inget planerat än så länge. Jag skulle behöva gå på stan och handla lite julklappar, har nämligen inte handlat en enda än. Tips på vad man kan köpa till familjen?
Nej, detta går inte, nu vill hunden ut. Hörs senare.

Ny start!

Har nu bestämt mig för att en än gång försöka med bloggandet. Jag har massor att skriva och har väl egentligen haft det hela tiden, men jag har inte haft orken eller inspirationen till att göra det. Jaja, nog med babbel nu. För att komma igång med bloggandet igen så kör jag en 25-dagarslista.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min kärlek 
Dag 03 – Min familj
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – En sommardag
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Mina vänner
Dag 08 – Mina intressen
Dag 09 – Min favoritmaträtt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – I min handväska
Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 – Mina drömmar
Dag 14 – Mitt favoritminne
Dag 15 – Detta ångrar jag
Dag 16 – Den här månaden
Dag 17 – Det här är fult
Dag 18 – Det här upprör mig
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – Min favoritfilm/tvserie
Dag 21 – Mina rädslor
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Det här saknar jag
Dag 24 – En bild på mig
Dag 25 – Det bästa som finns

Hoppas nu att jag kommer kunna hålla det med bloggandet.